Det er minst like viktig å preparer huden før påføring av selvbruning, som den trenger pleie etter påføringen. Derfor har vi laget denne guiden.Dette trenger du for å oppnå den perfekte brunfargen:
1. Skrubb huden med Skrubbhansker eller produkt
2. Påfør selvbruningen enten Sunless Tanning Mist eller Sunless Tanning Mousse 
3. Tilføre fuktighet (Tan Extender)
4.  For ekstra myk hudfølelse og ekstra glød bruk Shadow Tans sin ShimmerFØR SPRAYTANBEHANDLINGEN

Du trenger:
1. Shadow Tans Body Polish 
2. Skrubbhansker

Voks eller barber deg helst 24 timer før påføring av selvbruningen
Eksfolier huden med Shadow Tans Body Polish gjerne både dagen før og samme dag som du skal påføre selvbruning.
Vår Body Polish er en mykgjørende Peeling som fjerner døde hudceller på en skånsom måte og etterlater huden glatt og myk.


Påføring av Sunless Tanning Mist:

  1. Obs ikke rist sprayboksen!!!! 
  2. Nydusjet, uten å bruke deodorant eller parfyme
  3. Bruk en hårstrikk, om du trenger det.
  4. Smør de tørre hudpartiene (albuer, knær, ankler) før du sprayer deg i undertøy/bikini, eller naken om du ønsker.
  5. Hold Sprayboksen rett og ca 20 cm avstand til det område du skal spraye. 


Vår Tanning Mist detter ned, dvs at det blir mindre svevestøv og søl, men det betyr også at du trenger ikke å spraye direkte på huden men litt på overside av armen din for eksempel. Kan være en fordel å stå på ett håndkle under spraying. (Går av i vask)

Det beste resultatet får du når du sprayer og stopper og trykke på dysen når du kjenner at solution treffer huden.Spray i jevn «hastighet» og med «disse spray og stopp» bevegelsene til du får det beste resultatet.Om du føler at det er vanskelig å spraye seg, kan du også spraye Tanning Misten på en påføringspad for å jevne ut fargen.

Vi anbefaler at man sprayer legger og lårarmenemagenryggen og til slutt ansiktet
Etter sprayingen er det viktig å holde armene utstrakt og ikke direkte inntil kroppen for å unngå skjolderDet tar ca 10 min før Tanning Misten har tørket, og du kan ha klær på deg.
Ta på deg løstsittende klær f. eks. joggebukse, t-skjorte (gjerne litt for stor) og for damene dropp BH-en for å unngå skjolder

Påføring av Sunless Tanning Mousse:
Rist boksen.
Pump opp moussen på en påføringspad (2-3 pump, mengden kan være på størrelse med en valnøtt) og begynn å påføre moussen i oppadgående strøk.
Dette gjør du så ofte til du har påført moussen på kroppen, her anbefaler vi å begynne på legger og lår, etter det armene unntatt hendene, så ryggen og så magen.
Når du skal påføre moussen på fingrene og i ansiktet så anbefaler vi å bruke det som er igjen på påføringshansken.
Med vår Sunless Tanning Mist og vår Sunless Tanning Mousse får du en jevn og naturlig fin brunfarge, som er synlig umiddelbart, samtidig som den utvikler seg i løpet av de neste 4-6 timene
Vi anbefaler å vente med å dusje minst 6 timer helst til neste dag. Sov gjerne i pysjamas for å minimere risikoen at fargen skal smitte av.


ETTER SPRAYTANBEHANDLINGEN
Selv om både vår Sunless Tanning Mist og Sunless Tanning Mousse inneholder Q10, Aloe Vera og andre mineraler og vitaminer huden din trenger så anbefaler vi å smøre huden en til to ganger daglig med Shadow Tans sin Moisturising Tan Extender, en mykgjørende fuktighetskrem som vedlikeholder din brunfarge på en sunn og frisk måte.

Produktet er 100% naturlig og inneholder vitaminer, mineraler, Q10, Anti-Aging-Formula og Aloe Vera. Shadow Tans sin Bodylotion kan brukes daglig uavhengig av om du som kunde har brukt spraytan igår eller for en uke siden. Et hint av citrus gir en fresh følelse.